Første skridt mod en sundere livsstil

Er du klar til at tage det første skridt mod en sundere livsstil?

Hos os er vi dedikerede til at hjælpe dig med at opnå dine mål og føle dig tryg og selvsikker i fitnessverdenen.

Vores 8-ugers bootcamp er skræddersyet til dig med en kropsvægt ude af balance. Vi forstår, at det kan være udfordrende at starte på fitnessrejsen, især hvis det er nyt for dig. Derfor fokuserer vores program ikke kun på træning, men også på at skabe et stærkt fundament af viden og gode vaner.

Her er hvad du kan forvente:

Ugentlige træningssessioner:

Du vil deltage i en ugentlig træningssession med vores erfarne instruktører. Holdet kører hver fredag kl. 10.00-11.00. Vores hold er små med maksimalt 8 deltagere, hvilket sikrer personlig opmærksomhed og støtte til hver enkelt deltager.

Tryghed og kendskab:

Vi vil guide dig til at føle dig tryg i fitnesscentret og lære dig alt om de forskellige maskiner og udstyr. Vores instruktører vil være der for at besvare alle dine spørgsmål og sikre, at du føler dig godt tilpas under hele forløbet.

Sund livsstil læring:

Udover træning vil vi dele vigtig viden om kost, ernæring og generelle sundhedsprincipper. Vi vil hjælpe dig med at opdage sunde vaner, der kan vare ved langt ud over bootcampens afslutning.

Individuel opfølgning:

Du vil have mulighed for at blive vejet på vores måler både før og efter forløbet. Dette giver dig mulighed for at spore dine fremskridt og fejre dine resultater.

Alt dette får du for kun 400 kr. for hele 8-ugers forløbet!

Tilmeld dig vores BodyBalance Bootcamp og begynd din rejse mod en sundere og gladere dig.

TILMELDING

Sidste tilmelding er fredag d. 10/5-24. Ved for få tilmeldte vil holdet blive aflyst og du vil få pengene retur.

Vi støtter dig hele vejen.